Şuhut Belediyesi'nden ulaşıma 6 yeni araç

24 Haziran 2016, Cuma 11:52

     


Şuhut Belediyesi  Şuhut ile Afyonkarahisar arasında yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere son model 6 adet 29+1 yolcu otobüsü Belediye şirketlerine kazandırdı. Oraman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti İlçe Başkanı Gültekin Özdemir, İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete başlayan araçların ilk sürüşünü Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu yaptı.

 

Açılış öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Bozkurt, araçların şehirlerarası yolculuk standartlarında ultra konforlu olduğun belirterek, “Doğa dostu, yakıt tasarruflu, modern araçlarımız, halkımızın daha kaliteli ve güvenli ulaşımı için belediyemize kazandırdık. Rabbim kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin. Bu araçlarımızın şuanda belediyemize yaklaşık olarak 1.5 milyon liralık maliyeti var” dedi. Başkan Bozkurt, araçların ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.


Açılış öncesi konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu ise Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’un çalışmalarını taktir ederek, “Çalışkan Başkanımız, benim İski’den elemanım” dedi. Bakan Eroğlu, araçların hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini belirtti.

 

 



.



 
Son Eklenen Haberler