SOSYAL VE ÜRETKEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

26 Şubat 2019, Salı 09:19

     


Şuhut’un Sesi’ne açıklamalarda bulunan MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, “Sosyal ve üretken belediyeciliğin en güzel örnekleri Şuhut’ta görülecek.” dedi.

 

İbrahim Yıldız, “Sosyal ve üretken belediyeciliğin en güzel örnekleri Şuhut’ta görülecek.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız’ı Şuhut’un Sesi Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Yıldız, sözlerine belediye bünyesinde proje geliştirecek AR-GE merkezi kuracağını belirterek başladı. Çalışan bir belediye olacaklarını ve Şuhut için çalışan herkesimden insanın önünü açacaklarını belirten Yıldız, alt yapı çalışmalarını belediye bütçesi ile yapmayı planladığını belirtti.  Gelecek için, öğrenciler için internete erişimin çok önemli bir araç olduğunu söyleyen Yıldız, yapacakları projeler içerisinde internet alt yapısını güçlendirme çalışmalarının da olduğunu ve buna ek olarak da “Kitap Devletten, Kırtasiye Bizden” projesi ile Şuhutlu öğrencilere her alanda destek olacaklarını söyledi.
Engelli taksi, hoş geldin bebek ve organik atıkların değerlendirmesi gibi çok önem verdikleri bir dizi projeyi göreve gelir gelmez hızla hayata geçireceklerini söyleyen Yıldız,  “Sosyal ve üretken belediyeciliğin en güzel örnekleri Şuhut’ta görülecek.” dedi.

Haber:Hasan Abdioğulları







.  
Son Eklenen Haberler