SON DAKİKA

Mehmet Abdioğulları
Doğruya Doğru - turkuaz.dergi@hotmail.com

Hoca durmuyor...

25 Eylül 2018, Salı

     

Hocanın çırakları bakan yardımcısı olurken, hocaya görev verilmemesiyle alakalı olumlu veya olumsuz düşüncelere sahip olanlara en güzel cevap yine hocadan geldi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin vitrin isimlerinden olan eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar MilletVekili  Sayın Prof, Dr.  Veysel EROĞLU tüm bu dedikodulara kulaklarını tıkayarak hizmete devam ediyor.

Başkanlık sisteminden sonra görev verilmemesi ile alakalı olmadık dedikodu çıkaranlara, hatta kimi zaman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda ismi geçtiğini, orası olmazsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, oda olmazsa bakanlıkların üstünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir noktada görev alabileceği dedikodularına kulak asmayarak, hizmete devam eden Bakan Veysel EROĞLU, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunun ast olanın hizmet olması gerektiğini çalışmalarıyla ispat ediyor.

 

AFYONKARAHİSAR'A 2 ÜNİVERSİTE

Seçim taahhütlerinden tek tek hepsini yerine getirmesine rağmen hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Bakan Eroğlu durmak bilmiyor.

Bakanlık sonrası, Afyonkarahisar milletvekilliği esnasında, Afyon’un köy ve beldelerini tek tek gezen, vatandaşları dinleyerek not alıp, bölgesel sorunlara öncelik tanıyarak çözüm üreten Veysel Hoca’nın 2. üniversite projesi de işlevlik kazandı.

Köyüyle, kentiyle toplumun her katmanındaki insanları ilgilendiren bu proje, Afyonkarahisar’ın ve bölgenin kaderini pozitif etkileyeceğinden dolayı, Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrı bir titizlikle projeyi takip etmekte ve konu muhataplarıyla sık sık toplantılar düzenleyerek konuya verdiği ehemmiyeti göstermektedir.

Hocanın bu çalışmalarını gören bir çok vatandaş, demek ki çalışmak için makama ve mevki ye gerek yokmuş,  vatanının milletini seven her insan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu örnek almalıdır. Siyaset hizmetle onurlandırılmalıdır. Diyerek hocaya olan sevgi ve muhabbetlerini belirtmektedirler.

 

MAKAM SEVDALISI OLMADIĞINI MEMLEKET SEVDALISI OLDUĞUNU İSPAT ETTİ
Bir çok insan, seçimlerden hemen sonra makam ve mevkiler için nüfuslarını kullanırken, Veysel Hoca’nın hiçbir makam ve mevki beklemeden, hizmetlerine devam etmesi, gıybet ve dedikodulardan uzak durması, siyasi entrikalara alet olmaması, Adalet ve Kalkınma Partisi’ndeki, parti mensuplarına ve teşkilatlara GIYBET ve İFTİRADAN uzak durun diyerek nasihatte bulunması, mütevazi kişiliği ile hizmetlerine devam ederek, davranışlarıyla da örnek olması, inanın Veysel Hocan’ın ismini kalplere kazımaktadır. 

Hocanın bu örnek çalışmaları tüm memleket evlatlarına örnek olmalı, GIYBETten ve İFTİRADAN uzak, makam ve mevkilere önem vermeden hizmet etme aşkıyla siyaset yapılmalıdır. 
Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU akademisyen kişiliği ile nasıl güzel bir örnek teşkil ettiyse, yüksek ahlakı ve mütevazi kişiliği ile de siyaset dünyasına örnek olmaya devam edeceği muhakkaktır.



Yazarın Tüm Yazıları

TÜRKELİ GAZETESİ VE VEFA ÖRNEĞİ..

7 Aralık 2019, Cumartesi

Doğruya Doğru

26 Aralık 2018, Çarşamba

Memleket milliyetçiliği öne çıkmalıdır

13 Kasım 2018, Salı

CUMHUR İTTİFAKI VE ŞUHUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

29 Ekim 2018, Pazartesi

Cumhur ittifakında millet elini masaya koyacak..

22 Ekim 2018, Pazartesi

Şuhut Belediye Başkan Adayları

1 Ekim 2018, Pazartesi

Hoca durmuyor...

25 Eylül 2018, Salı

Ulu çınarlar tek tek gidiyor..

18 Eylül 2018, Salı