Eroğlu iftarda vatandaşlarla buluştu

23 Haziran 2016, Perşembe 16:20

     


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel ilçemizdeki Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezini ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet eden  Eroğlu, daha sonra annesi ve babası adına verdiği iftarda vatandaşlarla buluştu.

İftarda yaptığı ramazan ayı içerisinde milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha arttırılması gerektiğini belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Kendim de her zaman ramazan ayında muhakkak akrabalarımızla aynı sofrada bir araya geldik. Şimdi sofralar kalmadı. İşte bu mekanlarda masalarda yemek veriyoruz. Rabbim inşallah firdevs cennetlerinde buluşmayı da nasip eylesin." dedi.

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Türkiye üzerindeki terör belasının bir an önce bitmesi temennisinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"Rabbim, ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen ülke ve düşmanların hilelerini onların başlarına geçirsin. Rabbim, aziz milletimizin bahtını açık eylesin. Allah sizlerden razı olsun. Bizi de çok memnun ettiniz. Tabii ki hepinizin geçmişlerinin ruhları da şad olsun. Şehitlerimiz var, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onlara minnet borçluyuz. Allah onlardan da razı olsun."



.



.  
Son Eklenen Haberler