Doğruya doğru.. - VURUN BRE MELUNUN KELLESİNİ…

24 Haziran 2016, Cuma 17:43

     


Doğruya doğru.. 

 

VURUN BRE MELUNUN KELLESİNİ…

 

Mübarek Ramazan ayı en çok bizim bakanımıza yaradı..

Maşallah iftardan da faydalandı, sahurdan da faydalandı.

İftarı bir ilde, sahuru bir ilde yaparak çalışma saatini 18 saate çıkararak rekorlara imza attı. Maşallah demeden kendimi alamayacağım, 3-5 saatlik dinlenme zamanı bıraktı kendine, tempo çok yüksek, maşallah. Harbiden de maşallah, iftarda Şuhut’ta, sahurda Uşak’ta, sabahta dairesinde işinin başında. Tekrar tekrar maşallah.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin işlerine bu güne kadar burnumu sokmadım, nede olsa her kes işini iyi biliyor ve dersine iyi çalışıyordu.

 

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yıldızlarla taçlandırdığı gibi Şuhut’umuzu da yıldızlarla taçlandırmıştır.

Yapılan okullar, yurtlar, pansiyonlardan yollar, barajlardan  sonra son bomba olarak da, Afyonkarahisar cezaevinin Şuhut Efe Köyü bölgesine yapılacak olmasıdır.

Kutlarım sizleri kutlarım emeği geçenleri.

Elbette ki şimdi bu paragrafları tersinden okuyup, adama bak cezaevi yapılmasını kutluyor. Ulan bunu kutlayacağına okul yapılsın, yurt yapılsın bunları kutla. Senden gazeteci olsa ne yazar, diyerek nifak tohumu üretenlerde çıkacaktır.

 

Varsın çıksın, biz cezaevinin Şuhut sınırlarında olmasının kaç kişiye istihdam açacağını, buraya yapılacak alışverişten Şuhut esnafımızın ne kadar sebeplenebileceğini düşünerek, mutlu olmaktayız. Düşünsenize ziyarete gelenlere bir şişe su alsa, benzinlikten benzin alsa, çocuğuna çocuğuna bir hediye alsa, işlem hacmi nereye varacaktır.

Elbette bu nifak üretmek isteyenler bizi de, belediye başkanımızı da, kaymakamımızı da, bakanımızı da, bu işte katkısı olan herkesi suçlayacaklardır. Varsın suçlasınlar da biz bunlara hazırız zaten.

Bu meyanda bu projenin mimarlarından ve bu fikri ilk ortaya atan Sayın Osman DÖNMEZ ‘ide kutluyorum. Kendisi Afyon’da gardiyanlık yaptığından dolayı, bu projenin bir ile ve ilçeye ne kadar çok katkı sunacağını ilk bilen ve görenlerden bir tanesidir, bu  fikri ortaya atarak Şuhut’umuza büyük kazanımların gelmesini sağlamıştır. Tebrikler Osman Bey seninde bu işte büyük emeğin var.

 

Gelelim köşemizin başlığına.

VURUN BRE MELUNUN KELLESİNİ….

Geçtiğimiz günlerde Şuhut siyasetinde bir ikilem yaşandı, yaşanan ikilem şuydu, köylere hizmet götürme birlik seçimleriydi.

Şuhut Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri için uygun gördüğü isimler ile şu an seçimleri kazanan isimler arasında ikilem yaşanmasıydı.

İsimlere baktığımda ne Şuhut ilçe teşkilatının önerdiği isimlerde problem var nede, seçimleri kazanan isimlerde problem var. Hepside bir birinden değerli isimler, hepside ülkesi ve milletine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan insanlar.

Fakat nasıl oduysa ilçe yönetimi ve köylere hizmet götürme birlik seçimlerini kazanan arkadaşlar bir şekilde karşı karşıya getirilmiş iki düşmana dönüşmüşler.

Hele bir tanesi var ki tam bir oyun bozan.

İsmi de Ömer TUNÇAY.. Bende kendisinden hazzetmem, burnu dik insanın önde gidenidir.

Hele son günlerde iyice şımardı.

 Ne bu ya her yerde o var.

Ulan bir kerede seçim kaybet, ayıp değil mi, otur oturduğun yerde Allah’ın köylüsü, siyaset senin neyine.

Git koyununu güt, köyünde otur, çocuk doğuttur, hizmet senin neyine, manyak herif, rahat battı mı, Atlıhisar gibi bir yerde cennette yaşıyorsun, yaşamana bak. İç sütünü ye etini bak keyfine..

Sana ne, milletin derdi, senimi gerdi.

Daha yazayım mı, yazayım hatta melun diyeyim de mutlu olsun bazıları.

 

O yüzden vurun melunun kellesini. Dedirtmemeliyiz.

Sarı öküzü vermeyiz.

Yok beyler kazın ayağı öyle değil, Ömer TUNÇAY’la bir çok konuda karşı karşıya kalmışızdır, hatta Ahmet YEŞİLIRMAK hakkında pozitif düşüncelerimiz varken, Recep BOZKURT ve ilçe yönetimine karşı bayrak açmış mücadele vermişizdir.

Amma belden aşağı hiç vurmamışızdır. Gene de vurmayıp vurdurtmayacağız, biz bu oyunu bozacağız,

Ömer TUNÇAY İl  Genel Meclisi görevinde gayet başarılı ve ilçemize kazanımlar noktasında aktif, savaşçı ve hırslı bir politika izlemiştir.

 

Birçok konuda da başarı sağlamış, ilçemizde önemli hizmetlere de katkı sunmuştur.

 Lakin kurtlar sofrası dediğimiz mecliste, Ömer’in bu tavır ve davranışları, hatta sayın bakanımıza olan yakınlığı bazı grupları rahatsız etmiş ürkütmüştür.

Çünkü Ömer kafasına koyduğunda tuttuğunu kopardığını bir çok alanda ispatlamış, hatta İl Genel Meclisinde MHP Sözcüsü İsa ÇAĞ tarafından bir çok defa gündeme getirilmiş ve Şuhut’umuza  ayrılan bütçenin fazlalığı var diyerek hem, bakanımız, hem Ömer Bey, hem de İl genel meclisi yıpratılmak istenmiştir.

Lakin Ömer dik duruşu ve kararlığıyla, kurtlar sofrasından her zaman en iyi pastayı Şuhut, emrine hazırlamayı başarmıştır.

Yıllar onu pişirmiş, saf köylü çocuğu gitmiş kurt bir politikacı olmuştur.

Siyaseti rajonuna göre oynamayı öğrenmiş ve birikim sahibi olmuştur. Dar alandaki bu kısa paslaşmalar il genel meclisindeki herkesi, hatta il yönetimindeki bazı yönetim kurul üyelerini de rahatsız etmekteydi, bir ara bu tuzağa bende yakalandım ve Dönemim İl başkanı Mehmet ZEYBEK’e bende şikayet ettim.

Ömer dedim kendisini parti organlarının üstünde görüyor, Ömer milleti bir birine düşürüyor, Ömer partiye zarar veriyor, gibi iddiaların doğru olup olmadığını sorguladım.

 

İnşallah hakkını helal eder.

Lakin zaman benim yanıldığımı gösterdi, çünkü Adalet ve Kalkınma Partisi’nde herkes bir yarış ve koşturmaca içinde, herkes kendi bölgesinin çıkar ve menfaatlerini korumak için mücadele peşinde, iyide bu Şuhut ve Şuhutluyu neden rahatsız ediyor.

 

İşte nifak burada.

O zaman devreye Şuhutlu olmayan,  Ömer’le yüz yüze mücadele edemeyen,  ikili siyasette alt edemeyenler devreye girdi, il yönetiminde, ilçe yönetiminde ve kendi köyünde yıpratılmak için çalışmalar başlatıldı, beklide bu gün yarin il disiplin kurulundan ceza alacak, karar ne olursa olsun, ilçe Başkanımız Gültekin ÖZDEMİR başta  olmak üzere , Belediye Başkanımız Recep BOZKURT ve diğer ilçe yönetim kurul üyelerimiz, kadın kolları başkanımız ve yönetimi, gençlik kolları ve yönetimi  barış ve kardeşlik içinde yan yana kol kola yürüyeceklerine ümidim sonsuzdur.

Çünkü hepsi bir birinden kıymetli bu aklı selim insanlar oyunu bozacaklar ve dış güdümlü tuzağa düşmeyeceklerdir.

Deneyimli ve tecrübeli tuttuğunu koparan bu insandan faydalanmak varken.

 

Peki neden cezalandırılıyor?

Peki Şuhut ve Şuhutludan neden sarı öküz isteniyor.

Sarı öküz bir kez verilirse, artık kurtlara meze oluruz, gün kucaklaşma günü.

 Gün barış günü.

Gün hizmet zamanıdır.

Kavga bize bir şey kazandırmaz, bizden melunda çıkmaz hokkabazda çıkmaz.

Önümüz bayram, bize yakışanda bu bayramda kol kola, yan yana yürümektir.

 

Bayramınız şimdiden mübarek olsun.

Hoşça kalın dostça kalın…

 

NOT: Sayın Recep BOZKURT; bayramda dışarıdan gelen Şuhutlu hemşehrilerimiz için lütfen bir anket düzenleyin, Şuhut'daki değişimi, gelişimi, eksikleri ve görmeyi arzuladıklarını sordurtun, sonrada bunları harmanlayıp hizmet olarak yapmaya çalışın.  Bayramınız şimdiden kutlu olsun.

 

 

 

 

 

 



.



 
Son Eklenen Haberler