ŞUHUT BELEDİYESİ, STANT ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

26 Aralık 2019, Perşembe 16:39

     


Tescilli Coğrafi Ürün Tanıtımı Yapan Şuhut Belediyesi, Stant Ödülüne Layık Görüldü

 

Ege İlleri, Tanıtım Günleri kapsamında coğrafi işaretli ürünü en güzel tanıtım yapan belediye olarak Şuhut Belediyesi seçilerek ödüle layık görüldü.Ege Platformu yetkilileri, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği işbirliği ile kurulan 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri 28 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Altınpark Anfa Fuar Merkezinde düzenlendi. Etkinliğe Şuhut Belediyesi Coğrafi İşaretli ürün ile katıldı.

Bu Kapsamda Etkinliği Düzenlenmesinde Ortak Olan Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve Dernek Genel Saymanı İbrahim Aydoğdu, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u Makamında ziyaret etti. Etkinlikte kendilerinin ödüle layık görüldüğünü Başkan Bozkurt’a aktaran Mehmet Ali Özerkan “Çabanız ve standınız gerçekten takdire şayandı. Biz Fuar Kapsamında Şuhut Belediyesi Standının önünden geçen insanların hiç elini kolunu sallayarak geçtiğini görmedik. Ya ellerinde tescilli Şuhut keşkeği vardı ya da Şuhut’u yakından tanımak için standın içine girdiler. Bu yüzden Şuhut Belediyesini Coğrafi İşaretli ürünü en güzel tanıtım yapan stant seçtik. Emekleriniz ve gayretleriniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sözlerine Tüm Egem Platformuna teşekkür ederek başlayan Başkan Bozkurt “Tüm Ekibimizle ve yeni kurduğumuz Arge ekibimizle Şuhut’u ve değerlerinin seslerini daha çok duyurmak için çabalıyoruz. Çalışmaların bir parçası olan 12.Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde ödüle layık görülmemiz bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. Çabalarımızın boşa gitmediğini görmek gurur verici. Bilgi yarışmalarına soru olan Tescilli Şuhut Keşkeğimizi de her platformda anlatıyoruz ve ikram ediyoruz. Durmadan, yorulmadan ve usanmadan Şuhut’u ve değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz. Bu ödülde önemli payı olan tüm ekibimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan’a Şuhut Belediyesi Kültür yayınlarının son kitabı olan Şuhut Tarihi kitabını hediye etti.

 







.  
Son Eklenen Haberler