BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZEYBEK’TEN, ABDİOĞULLARI’NA ZİYARET

19 Eylül 2019, Perşembe 11:01

     


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ege Gazeteciler Federasyon Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti

Federasyon Başkanı Mehmet Abdioğulları, Ege Gazetecileri Federasyon Delegesi Hakan Dilek , Ege Gazetecileri Federasyon Delegesi Zeliha Ertek, İnternet Medyası Dernek Başkanı İsmail Ögeday ve basın mensupları tarafından karşılandı.

Ziyarette, Ege Gazeteciler Federasyon Başkanı Mehmet Abdioğulları, Başkan Zeybek’e projeler kapsamında bilgi aktarımı sağlayarak bu konuları kapsayan bir dosya takdim etti.
EGF Başkanı Abdioğulları “EGF olarak bir dizi çalışma gerçekleştirdik. Sayın Başkanımıza onu takdim etmek bizlere mutluluk verecek. Çünkü inanıyorum ki Zeybek Başkanımız aldığı bir emaneti sonuna kadar götürmeyi kendisine şiar edinmiştir. Zaten Başkanlık süresince de bunu gösterdi” dedi.
 
Başkan Abdioğulları, Afyonkarahisar Zafer Haftası etkinliklerinde belediyenin çalışmalarının halkın gözünden kaçmadığını ve yeni düzenlenen Kent meydanının bu aktivitelerde aktif olarak kullanılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
EGF Başkanı Mehmet Abdioğulları şehrin gelişmesi ve ileriye dönük hızlı yol alabilmesi adına hazırlamış olduğu diğer bir konu olan Fuarlar ve Kongreler Merkezi Afyonkarahisar projesini anlattı. Çevre illere olan yakınlık ve ilimizin merkezi bir kesişim noktasında olması avantajını kullanarak çok amaçlı kullanılabilecek bir Fuar ve Kongre merkezinin ilimizin vitrinine çok yakışacağının altını çizdi.
 
Başkan Mehmet Zeybek; Ege Gazeteciler Federasyonu’nu yakından takip ettiğini belirterek, güzel çalışmalar yaptıklarını ifadelendirdi. Zeybek EGF‘nin çalışmalarında gereken desteği vereceklerini dile getirdi. Anadolu Basınının sorunlarını yakından takip ettiğini ifadelendiren başkan medyaya gereken desteği her zaman vermeye hazırız dedi. Zeybek’in ziyaretinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Mehmet SAVAŞ’ta hazır bulundu.


.



.  
Son Eklenen Haberler