GECE GÜNDÜZ DEMEDEN

26 Mart 2019, Salı 12:54

     


Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam etti.

MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, esnaf ziyaretlerine ve vatandaş ile buluşmaya bu haftada devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında akşam saatlerinde çalışan esnafları ve kıraathanelerde bulunan vatandaşları ziyaret eden Yıldız, projelerini anlatmaya devam etti.

Vatandaşın yoğun ilgisine karşı memnuniyetini dile getiren Yılzdız; “Bütün buluşmalarımızda belirttiğim gibi bizim projelerimiz ve ekibimiz hazır. Projelerimizi kısa, orta ve uzun vadeli olmak üzere üç kategoriye ayırdık. Kısa vadeli projeler en geç altı ay içerisinde hayata getirebileceğimiz maliyeti düşük projelerdir. Orta vadeli projeler, 1-3 yıl arasında gerçekleştirmeyi planladığımız projlerdir. Uzun vadeli projelerimiz ise en geç 5 yıl içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz projeler olarak seçim beyannamizde yer almaktadır. Orta vadeli projelerimiz arasında Benim Mahallem Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Erinç (Huzur) Evleri Porjesi, Benim Bahçem Projesi ve daha birçok proje bulunmaktadır. Özellikle Benim Mahallem Projesi’ni siz değerli vatandaşlarımıza anlatmak istiyorum. Bu proje ile her onbeş günde bir ilçemizin bir mahallesi sorumlu müdürler ile birlikte ziyaret edilecek ve mahalle sorunları bizzat vatandaşdan dinlenilerek tesbit edilecektir. Tesbit edilen sorunlar ivedilikle çözüm bulacak ve sıkıntılar derhal giderilecektir.” dedi.



.



.  
Son Eklenen Haberler