PROJELER HAZIR

19 Mart 2019, Salı 11:45

     


Seçim çalışmaları kapsamında ilçe genelinde ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, projelerini halka anlatmaya devam etti.

MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, seçim çalışmaları ile ilgili olarak çarşı, sanayi ve sebze pazarı esnaf ziyaretlerine devam etti. Ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ilgili resmi kurumlara da ziyaretler gerçekleştirdi. Yıldız, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı yoğun ilgi ve sevgiden dolayı esnaflara teşekkür etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Yıldız, seçilmeleri halinde uygulayacakları projeleri kısa, orta ve uzun vadeli olarak sınıflandırdıklarını söyledi.

Öncelikle kısa vadede uygulayacakları projelerden bahseden Yıldız; “Saygıdeğer hemşerilerim ‘Güçlü Belediye Gelişen Şuhut’ sloganıyla çıktığımız bu yolda ilçemizin ihtiyaçlarını tespit ederek yaptığımız çalışmalar neticesinde projelerimizi, belirttiğim üzere üç ana başlık altında topladık. Bu projelerden kısa vadeli olanları göreve gelir gelmez hayata geçirmeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde belirttiğimiz üzere bu projeler fazla kaynak gerektirmeyen ve 1-6 ay arasında gerçekleştirilebilecek projelerdir. İlçe Bilgi Merkezi, Bilgi Destek Merkezi, Hizmet Masası gibi projeler kısa vadeli projelerimizden sadece bir kaçı. Örneğin İlçe Bilgi Merkezi Projesi ile ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın gelir durumu, engelilik durumu, iskan durumu kayıt altına alınıp analiz edilecek. Yapılan analizlerle sosyal belediyecilik kapsamında eksikliklerin tespiti ve giderilmesi çok daha hızlı olacak. Yani belediye çalışmaları daha verimli hale gelecek.”dedi.







.  
Son Eklenen Haberler