SON DAKİKA

HER MAHALLE EŞİT HİZMET ALMALI

5 Mart 2019, Salı 10:00

     


Milliyetçi Hareket Partisi’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde  "Şuhut’un her mahallesi eşit ve adil bir şekilde hizmet alabilmelidir" dedi. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında  vatandaşı dinlemeye ve projelerini anlatmaya devam etti. Öncelikle Şuhut’un kenar mahallerinde gördüğü eksiklikleri dile getiren Yıldız, “Şuhut’un her mahallesi eşit ve adil bir şekilde hizmet alabilmelidir. Bu mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde, mahalle yollarının yarım kaldığını ve içinden geçmekte olduğumuz kış günlerinin zorlukları yetmiyormuş gibi vatandaşlarımızın bir de yolların çamuru ile uğraşmak durumunda olduklarını gördük. Bu olumsuzlukların bir an evvel önüne geçilmesi için mahallerimizin her türlü alt yapısının bir an önce tamamlanması gerekliliğini bir kez daha ekip arkadaşlarımla gözlemledik. Vatandaşlarımız Şuhut’umuzun neresinde yaşarsa yaşasın en iyi şekilde alt yapı hizmetlerini alabilmelidir. Bu yüzden şayet biz göreve gelirsek beş yıl içerisinde Şuhut’ta tamamlanmamış yol kalmayacak.Bunun sözünü veriyoruz.”dedi. 
Yıldız, ayrıca başta “Pazar Yeri” olmak üzere mevcutta devam etmekte olan projelerin de hızlı ve en verimli bir şekilde bitirileceğini sözlerine ekleyerek seçim ziyaretlerine devam etti






.  
Son Eklenen Haberler