ÇİFTÇİLER ASANSÖR’E BİR ALKIŞ

2 Nisan 2020, Perşembe 22:24

     


Covid 19 pandemisi nedeniyle sosyal sorumluluk anlamında pek çok firma seferberlik ilan etmiş durumda. Bunlardan bir tanesi de sektörde hizmet vermeye devam eden Çiftçiler Asansör’dür.

Afyonkarahisar’ın en köklü asansör firması olan Erkan Asansörü bünyesine alarak Asansör işine giren Çiftçiler Asansör firması 4 yıldır bu sektörde hizmet sunmaya devam etmektedir.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Çiftçiler Asansör, “İl çapında bakım yaptığımız apartmanların tamamında asansörlerin kabin ve giriş kapılarının hijyenik temizliği bedelsiz olarak tarafımızca yapılmaktadır. Bu hizmet için aldığımız dezenfektan ürünlerinin tamamını ilimizde üretim yapan Karahisar Kimya’dan almaktayız. Onlarda bu hizmet için bize gerekli indirimi sağladılar. Biz Çiftçiler Asansör olarak kaliteden taviz vermedik, vermek de istemiyoruz. Kısa vade de değil uzun vadede hem biz kazanalım hem de şehrimiz kazansın istiyoruz. Firmamız, sigortasız insan çalıştırmayı, kalitesiz malzeme kullanmayı, göstermelik bakım ve revizyon yapmayı ne ahlaki ne de insani bulmaktadır. Durum bu iken, sunduğumuz hizmetin bedelini yüksek bulup, dolandırılan binlerce lirası heba olan apartmanların oluşu bizi oldukça üzmektedir. Helal kazanç peşinde olup, günü kurtarmalık değil geleceğe dönük hizmet anlayışı ile yola devam etme niyetindeyiz. Çiftçiler Asansör ailesi geçtiğimiz şu zor günlerde herkese sağlıklı günler dileriz” dedi.



.



.  
Son Eklenen Haberler