SON DAKİKA

"Yaralar hızlı bir şekilde sarılacak"

30 Mart 2015, Pazartesi 16:15

     


Şuhut son günlerde etkili olan yağışlarla aldığı zararları gidermeye çalışıyor. İlçemizin bazı bölgelerinde tarım arazilerini ve evlerin bodrum katlarında yaşanan su baskınının ardından yetkililer olay yerinde inceleme yaparak en kısa zamanda zararların karşılanacağını bildirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Son günlerde ülkemizin bir çok yerinde  meydana gelen aşırı yağış ilçemizde de etkisini göstererek su baskınlarına neden oldu.İlçe merkezinde özellikle Gazipaşa Mahallesi’nde evlerin bodrum katları su baskınlarından etkilendi.Özellikle Hallaç, Atlıhisar,Ortapınar ve Çakırözü köylerinde de  tarım arazileri sular altında kaldı.

Şuhut Kaymakamı Ferit GÖRÜKMEZ  su baskınlarından etkilenen yerleri inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. GÖRÜKMEZ ekiplerin hasar tespit çalışmalarına başladığını ve vatandaşların mağduriyetlerinin en kısa sürede giderileceğini söyledi.Daha sonra Kaymakam Ferit GÖRÜKMEZ ve Vali Yardımcısı Erhan GÜNAY ilçe merkezi ve köylerde yapılan çalışmaları inceledi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER’de ilçemizi ziyaret ederek zarar gören köyleri ve ilçe merkezindeki  Gazipaşa Mahallesinde incelemelerde bulunarak “Devletimiz büyük bir devlet bu yaraların hızlı bir şekilde sarılarak vatandaşlarımızın normal hayatlarına bir an önce dönmeleri sağlanacaktır.”dedi.

 

 

 



.



 
Son Eklenen Haberler