SON DAKİKA

AK PARTİLİ ADAYLARIN ŞUHUT ÇIKARMASI

24 Nisan 2015, Cuma 13:49

     


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Av. Fatih Beder, seçim çalışmaları nedeniyle Şuhut ilçesinde temaslarda bulundu. Şuhut halkı AK Parti Milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdi.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayları beraberindeki İl teşkilatıyla birlikte Şuhut ilçesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili adayları, teşkilat mensuplarıyla parti binasında bir vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adaylarının ilçelerini ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen İlçe Başkanı Çelikkanat, AK Parti’ye en yüksek oyu alabilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Parti binasında vatandaşlara hitap eden Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Av. Fatih Beder, birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını dile getirdiler.

 
 

AK Parti Şuhut ilçe ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u da makamında ziyaret eden Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, Bozkurt’ta çalışmalarında başarılar diledi. Başarılı çalışmalar yapan Başkan Bozkurt’un ilçe halkının takdiri ile 2. Kez seçildiğini hatırlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, son 13 yılda Şuhut’tun da ciddi yatırım ve destek aldığını söyledi. Milletvekili adaylarının ve il teşkilatın mensuplarının kendilerini ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Bozkurt, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran’da da en yüksek oyu partilerinin alacağını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 



.



.  
Son Eklenen Haberler