Terörü lanetliyoruz!

29 Haziran 2016, Çarşamba 13:45

     


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısıyla ile ilgili kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Mesajında, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çeken Kolaylı, “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz ve çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

 

Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör eylemini yaşamanın acısı içindeyiz. Masum halkı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan hain saldırıları lanetliyor, şiddetle kınıyoruz. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza inanıyorum. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

 


.



.  
Son Eklenen Haberler