TERÖRE KARŞI BİRLİK OLALIM

29 Haziran 2016, Çarşamba 14:51

     


Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

 

Başkan Abdioğulları, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek, “Ege Gazeteciler Federasyonu ve bağlı dernek ve cemiyetlerimizin yönetim kurulları ve mensubu gazeteciler olarak, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda haince gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyor ve çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyor ve milletimizin acısını paylaşıyoruz” dedi.

Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin alçakça saldırılarının hedefine ulaşamayacağını da vurgulayan EGF Başkanı Mehmet Abdioğulları,  “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör eylemini yaşamanın acısı içindeyiz. Masum halkı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan hain saldırıları lanetliyor, şiddetle kınıyoruz. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza inanıyorum. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 
 
 






.  
Son Eklenen Haberler