Şuhut Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi beğenildi

29 Mayıs 2017, Pazartesi 18:50

     


2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  Yıl Sonu Sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünlerin sergilendiği açılışa Kaymakam Dr.Mehmet Boztepe, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Belediye Başkanı Recep Bozkurt diğer protokol üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda program düzenlendi.Programın açılış konuşması Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Ceylan tarafından yapıldı.Konuşmasında kurum olarak yıl içerisinde gelen taleplere göre kurs açarak kursiyerlere çeşitli alanlarda eğitim verdiklerini belirtti. Ardından Kaymakam Dr.Mehmet Boztepe bir konuşma yaparak Halk Eğitim Merkezlerinin eğitim faaliyetlerinin yanında sanatı yaşatan kurumlar olduğunu, bu kurumlardan en iyi şekilde istifade edilmesi gerektiğini belirterek açılışı yapılacak sergide emeği olan tüm kursiyerlere teşekkür etti.

 
Programın son bölümünde kursiyer öğrenciler tarafından gösteriler sunuldu. Saz kursu öğrencileri ve halk oyunları kursu öğrencilerinin gösterilerinden sonra sergi açılışına geçildi. Sergilenen eserler davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

 



.



 
Son Eklenen Haberler