SON DAKİKA

Vali Güner Şuhut OSB için yatırımcıları bekliyoruz çağrısı yaptı

15 Ekim 2014, Çarşamba 10:07

     


İlçemizin ve ilimizin kalkınmasına fayda sağlaması, daha çok yatırımcıya ulaşmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı Mütevelli Heyeti Başkanı Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı.

Valilik makamında yapılan toplantıya Vali Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclis Üyeleri ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin Afyonkarahisar’ın 2. Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, ister Afyon Organize Sanayiye yatırım yapılmış, istenirse Şuhut Organize Sanayiye yapılmış olsun arasında bir fark olmadığını, hatta Şuhut Organize Sanayisinde yatırım yapılmasının çok daha avantajlı olduğunu ve çok daha iyi imkanlarla ve istenilen büyüklükte yer bulunabileceğini belirtti.

Yeni teşvik yasasına göre yatırım sistemlerinde Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin 4. bölgede yer aldığını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Organize Sanayi bölgesinde tüm alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup, Afyonkarahisar’a yakınlığı itibariyle de Afyonkarahisar’ın tüm imkanlarından faydalanabilecek konumdadır. Buradaki maliyetler de Afyonkarahisar’a göre daha da caziptir. Bu nedenle Şuhut Organize Sanayi Bölgesine tüm yatırımcı ve iş adamlarımızı bekliyoruz. “dedi.

Toplantının açılış konuşmasının sonunda Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin bugünkü imkanlara kavuşmasına vesile olan herkese teşekkürlerini ileten Valimiz Hakan Yusuf Güner, toplantının ilçemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra toplantı gündemde bulunan konuların görüşülmesi ile sona erdi.

 






.  
Son Eklenen Haberler