SON DAKİKA

Görükmez'in bayram mesajı

1 Ekim 2014, Çarşamba 14:18

     


Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Birlik ve beraberliğimizin sürekliliği yönünden vazgeçilmez önem taşıyan bayramlar, toplumumuzun en temel manevi zenginlik kaynaklarındandır.

Bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüde ve kıvançta birleştirmekte, toplumları bir arada tutan değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır.

Bizlere sorumluluklarımızı anımsatan bayramların getirdiği huzur ve barış ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, insanlara iyi davranmayı, doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek, çevremizdekileri de bu doğrultuda özendirmeliyiz.

Bayram'da, yoksullara yardım eli uzatılması köklü geleneğimizdir. Mutluluk ve sevincin paylaşıldıkça çoğalacağı unutulmadan, vatandaşlarımızın bu Bayramı herkesin aynı sevinç ve coşkuyla kutlayabilmesi için çaba göstereceği, onlara yalnız olmadıklarını anımsatacağı kuşkusuzdur.

Bu vesile ile aziz milletimizin, değerli Şuhutlular’ın ve tüm mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramını en gönülden duygularla tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.



.



.  
Son Eklenen Haberler