SON DAKİKA

Eski hastanenin akıbeti ne olacak ?

8 Ekim 2014, Çarşamba 17:09

     


Eski hastane ne olacak...Üniversiteye verilecek mi?...

Uzun yıllar Şuhut halkına hizmet veren Şuhut Devlet Hastanesi'nin eski binası yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte terk edilmiş durumda, makus kaderinin belirlenmesini bekliyor.

Şuhut’umuzun göz bebeği durumuna gelen eski hastane binasının şehrin dışında bulunan üniversiteye verilmesini isteyen vatandaşlar, öğrencilerin şehirle bir bağlantısının olmadığını bu yüzdende üniversitenin halkla olan diyaloloğunun sağlanamadığını belirterek, şehrin göbeğinde kalan eski hastane binasının bir an önce ıslahının yapılarak üniversiteye verilmesini talep ettiler.

Vatandaşlar kültür elçisi olan öğrencilerimizin zafere tanıklık eden bu toprakları tanıyabilmeleri ve Şuhut'lu vatandaşlarla diyaloglarının sağlanması için bu arsanın mutlaka 4 yıllık bir fakülte karşılığında üniversiteye verilmesinin doğru olacağını belirttiler.
Eski hastane binasının Kredi ve Yurtlar Kurumuna yakınlığı, aynı zamanda şehrin içinde kalması ve stadyumla kapalı spor salonu gibi sosyal amaçlı tesislere yakınlığına dikkat çekerek bir an önce üniversiteyle bu konunun masaya yatırılması gerektiğini belirtiler.



.



.  
Son Eklenen Haberler