Şikeci koca şimdi de bar bastı!

9 Şubat 2011, Çarşamba 11:49

     

Manken Neslihan Önder'in evden uzaklaştırma cezası verilen eşi mekan basıp adam dövdü!

Hürriyet'in haberine göre, mekânı basan Ergün, arkadaşlarıyla birlikte Araz'ı feci şekilde dövdü.

2007 Best Model of Türkiye birincisi Neslihan Önder, geçtiğimiz ay bir dönem Adanaspor'da top koşturan eşi Erkan Ergün'den dayak yediği iddiasıyla karakola başvurmuştu.


Eşinin boşanmaya yanaşmadığını ve kendisini "Seni öldürürüm, kimseye yar etmem" diyerek tehdit ettiğini de öne süren Önder, cuma akşamı Colin's firmasının İstanbul Moda Haftası kapsamında düzenlediği defilede podyuma çıktı. Defilenin ardından da aralarında manken Ebru Şam'ın da yer aldığı arkadaş grubuyla birlikte Reina'ya gitti. Ekip, bir süre sonra son dönemin popüler mekânlarından 'eelence'ye geçti.

ARKADAŞLARIYLA DÖVDÜ
Eşinin defile sonrası eğlenmeye çıktığını haber alan Erkan Ergün de, o gece 02.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte mekâna geldi. İddiaya göre Ergün, Neslihan Önder ve Zen Diamond'un sahiplerinden Yusuf Araz'ın oğlu Fuat Araz'ı, samimi bir şekilde gördü.

Çok sinirlenen Ergün, bir ara tuvalete gitmek üzere masasından kalkan Araz'a arkadaşlarıyla birlikte saldırdı. Ergün ve arkadaşları, olayın şokunu yaşayan Önder'i de evine gönderdi. Gözünden yaralanan ve kafasına iki dikiş atılan Araz'ın polise giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.



.



.  
Son Eklenen Haberler