SON DAKİKA

Şuhut Ziraat Odası seçimlerinde Ömer Tunçay yeniden başkan seçildi

9 Şubat 2015, Pazartesi 16:17

     


Şuhut Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda Ömer Tunçay tek liste ile yeniden başkan seçildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.
Tunçay yaptığı konuşmada “Hiçbir konuda bizi ilgilendirmez demedik çiftçimizin her işini sahiplendik” dedi.
Tunçay sözlerine şöyle devam etti;
“Odamız ilçemizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. ‘Reflektör ile can kurtar’ projesi başta olmak üzere çiftçimize yönelik çok sayıda sosyal projeyi gerçekleştirdik. Oda binamızda iyileştirme yaptık. İlçemiz çiftçisine yakışır bir görünüme kavuşan odamız, Karaadilli’de de şube açmıştır. Bunları yaparken mali açıdan hiç eksi bakiyeye düşmedik. Merkez birliğimize olan ödemelerimiz de dahil şu an odamız artı bakiyededir. Eksiklerimiz olmuşsa bu yeni dönemde gidereceğimizden, sizlerin hakkını layığınca savunacağımızdan şüpheniz olmasın.” 
dedi.

Kongreye, Şuhut Belediye Başkan Vekili Ali Gündoğan, Afyonkarahisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çankaya, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehir Şeker, Afyon Pancar Ekicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oynağanlı, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altan, Şuhut Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Erdoğdu, Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Öz, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat, MHP Şuhut İlçe Başkanı Tahir Genç ve vatandaşlar katıldı.



.



.  
Son Eklenen Haberler