SİNADA OPTİK AÇILDI

20 Eylül 2012, Perşembe 17:20

     

SİNADA OPTİK AÇILDI

İlçemizde ilk optikçi olma özelliğine sahip olan Sinada Optik Cuma günü açıldı.

Beyazıt Kılınçkaya tarafından Şuhut şehir merkezinde göze hitap eden dekoru ve gözlükte marka çeşitleri ile Sinada Optik hizmete açıldı. Birçok marka çeşidi ile müşteriye farklı seçenekler sunuyor.Tüm kurumlar ile anlaşmalı hizmet verdiklerini belirten Kılınçkaya göz sağlığının önemine de deyindi insan için en önemli olan organlardan biri olan göz ihmal edilmemesi gereken bir konu bunun için hizmet vermekteyiz dedi.

İş dünyasında sağlık başta olmak üzere, hayvancılık, tarım ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren, Kılıçkaya ailesi, ilçemizde uzun süredir yokluğu hissedilen ve gözünden rahatsızlık çeken birçok vatandaşımızın ihtiyacına cevap verecek olan Sinada Optik merkezini açarak bir ilke daha imza attı.

Kılınçkaya ailesinden Beyazıt Kılınçkaya tarafından takip edilen yatırımlar yumağında inşaat sektöründeki hızlı gelişim dikkatlerden kaçmazken, Altıgöz mahallesinde yapılan ve Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek olan lüks daireler yaşam kalitesine farklı bir bakış getirdi. Beyazıt Kılınçkaya tarafından yeni başlanacak olan taşlıca mevkisinde, Şuhut Lisesi arkasındaki 18 dairelik yeni site projesin de 4+1 3+1 lüks dairelerle mimaride ve yaşam tarzında farklılığı yakalarken, oluşturulan yeni konseptlerle Şuhut’taki yaşam standardının artmasına vesile oldu. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Beyazıt Kılınçkaya gazetemize şunları söyledi. Kılınçkaya “ Yeni dairelerde İzmir ve İstanbul gibi metrepol kentlerde kullanılan konseptleri, ilçemizde uygulamaya başladık. Şuhut halkının yaşam kalitesi olarak en üst seviyesine layık olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda Şuhut’ta bir ilke imza atarak, içerisinde çocuk oyun parkının, yürüme parkurunun, oturma alanlarının yanı sıra site sakinlerinin güvenliğini sağlayacak kamera sistemi ve güvenlik görevlisinin yer alacağı güzel bir site yapıyoruz. 18 dairelik yeni inşaatımızda konfor, rahatlık ve güveni bulacaksınız Eskiden ilçemize tayin olan memur veya bürokratlar, yaşam standartlarına uygun kiralık veya satılık daire bulamadıkları için ilçemizde kalmazlardı. Ama son yıllarda ilçemizdeki gelişim eğitim kalitesi, yaşam standardının artması ve sakin bir ortamın yanı sıra inşaat sektöründe mimaride ve kalitede yakalanan çıta sayesinde metropol kentler yerine bizim ilçemiz gibi sakin huzurlu, rahat ve konforlu bir yaşamı tercih ediyorlar. Şuhut kabuğunu kırdı, bundan sonra Kılınçkaya ailesi olarak Şuhut’a ve Şuhutluya hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.


.



.  
Son Eklenen Haberler