SON DAKİKA

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlçemize Hayran Kaldı

22 Ekim 2014, Çarşamba 11:04

     


Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye 30 gazeteci ilimizde ki gazetecilerle kültürel gezi düzenlediler. Frig Vadisi, Şuhut Atatürk Evi, Kocatepe ve Akarçay’a hayran kaldıklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Afyonkarahisar’ın her köşesinin tarih koktuğunu söyledi
 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

MEŞHUR ŞUHUT KEŞKEĞİ İKRAM EDİLDİ
Dün ise medya mensupları Şuhut Atatürk Evi ile Kocatepe’yi ziyaret ettiler. Ziyaret öncesi medya çalışanlarına meşhur Şuhut keşkeği ikramında bulunan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçenin tanıtımı için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi. İlçenin tanıtımında medyanın büyük desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Bozkurt, her yıl binlerce insanın Kocatepe’yi ziyaret ettiğini söyledi. Atatürk’ün harekat emrini verdiği Atatürk Evi’nin de büyük ilgi gördüğünü söyleyen Bozkurt, ilerleyen dönemde sadece yerli değil, yabancı turist çekmek için mücadele edileceğini ifade etti.


ŞUHUT TARİHE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR
Şuhut ziyareti sırasında bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez’de medya mensuplarını ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Şuhut’un oldukça eski bir yerleşim bölgesi olduğunu dile getiren Görükmez, “Milattan önce kurulmuş olan Şuhut ayrıca bir tarihe ev sahipliği yapmıştır. Ulusal kurtuluş savaşımızın başlangıç noktası olan Kocatepe’nin bizlere önemli bir miras olduğuna inanıyoruz. Keşkeği ve patatesiyle ülke genelinde tanınan ilçemizin daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz. Denizli ve Afyon medyasının bugün ilçede bulunması bizleri mutlu ediyor” dedi.







 
Son Eklenen Haberler