SON DAKİKA

AFYON LİSESİ’NDE VEYSEL EROĞLU KÖŞESİ

23 Aralık 2014, Salı 17:10

     


Türkiye tarihinde önemli görevler almış büyük devlet adamlarının yetiştiği Afyon Lisesi’nden mezun olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu için hazırlanan biyografi köşesi protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Hakan Yusuf Güner’in katılımıyla Afyon Lisesi’nde düzenlenen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Biyografi Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa il protokolünün yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu da eşlik etti.

Eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer ve daha birçok devlet büyüğünün mezun olduğu ve köşesinin bulunduğu Afyon Lisesi’nde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu içinde bir biyografi köşesi hazırlandı. Açılışta konuşan Bakan Eroğlu, kendisini onurlandıran ve çok da duygulandıran bu köşenin hazırlanmasında emeği geçen başta Vali Hakan Yusuf Güner olmak üzere herkese teşekkür etti.  Açılışın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve protokol üyeleri okul müzesini gezdi. Tarihi değere sahip birçok eser ile Afyon Lisesi tarihine ışık tutan bir çok fotoğrafın sergilendiği müze gezisinin ardından protokol üyeleri okul binası önünde çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından Afyon Lisesi’nden ayrıldı.







.  
Son Eklenen Haberler