FENERBAHÇELİLERDEN LEFTER KÜTÜPHANESİ'NE....

25 Aralık 2012, Salı 15:41

     

FENERBAHÇELİLERDEN LEFTER KÜTÜPHANESİ'NE 5 BİN KİTAP

Sol Açık Taraftar Grubu tarafından, Fenerbahçe’nin Efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis adına Şuhut İlçesi Mahmut Köyü İlkokulu’nda kurulan kütüphaneye Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği tarafından 5 bin adet eğitim içerikli kitap gönderildi.

Düş Sokağı Kafe’de gerçekleşen kitap gönderme etkinliğinde Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği Fahri Başkanı Gazi Gök, dernek as başkanları Ömer Altınay, Mehmet Kocaşaban, Ali Hancıoğlu, Soner Çakır ve bir çok taraftar yer aldı.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER Şuhut İlçesi Mahmutköyü İlkokulu’na kitap gönderme etkinliğinde Fenerbahçeliler olarak bir araya geldiklerini ifade eden Düş Sokağı Kafe’nin sahibi ve Dernek Fahri Başkanı Gazi Gök, “Bizlere kütüphanemizin kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen dernek başkanlarımız başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftarına teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefimiz olan 5 bin kitabı toplamış bulunmaktayız. Şimdi bu kitapları gelecek nesillere aktarmak için Mahmutköyü’ne kurulan Lefter Kütüphanesi’ne gidiyoruz” diye konuştu. Kitap toplama kampanyasının 1 ay sürdürüğünü hatırlatan Gök, öğrenmenin en önemli aracının kitap olduğunu da söyledi.


.



.  
Son Eklenen Haberler