SON DAKİKA

BAŞKAN YARDIMCILIĞINA AHMET ŞAHİN ATANDI

26 Aralık 2014, Cuma 09:54

     


Son olarak Sandıklı Belediye Başkan yardımcılığı yapan ve İscehisar Belediye Başkan adayı olmak için görevinden istifa eden Ahmet Şahin  Şuhut Belediyesi'ne Başkan yardımcısı olarak atandı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve yeni göreve başlayan yazı işleri müdürü Ahmet Çiğdem ile beraber belediyenin birimlerini tanıtmak amacıyla ziyaret ettiler.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN RESME TIKLAYINIZ.

AHMET ŞAHİN KİMDİR  ?

Ahmet Şahin, 1963 yılında İscehisar ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini İscehisar İlkokulunda bitiren Şahin, 1974 Yılında Girdiği Devlet Parasız Yatılı Okulu sınavlarını kazanarak Denizli Cumhuriyet Lisesinde Yatılı Öğrenci olarak başladığı lise eğitimini Afyon Cumhuriyet Lisesinde tamamlamıştır.
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sevk ve İdarecilik bölümünü kazanarak yüksek öğrenimini başarı ile tamamlamıştır. Eğitimi sonrası Vatani görevini Yedek Subay olarak 241. Piyade Alayında Lüleburgaz’da yerine getirmiştir.
1989 Yılında İscehisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü sınavını kazanarak İscehisar Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Şahin, 3 yıl bu görevi yürüttükten sonra Yeterlik Sınavı ile İl Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 1992 yılında Afyonkarahisar Valiliği emrine atanmıştır.
Afyon Valiliğinde Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 18 yıl görev yaptıktan sonra İscehisar Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak atanmış,1 Yıl Belediye Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra, 2010 yılında Sandıklı Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.
Ahmet Şahin, İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin kurulmasında ve Denetim Kurulunda, İscehisar Spor Kulübünde Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Kaptanlık görevinde bulunmuştur. Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şahin, aynı yıllarda Hakem Kurulu Üyeliği, Yörük Türkmen Derneklerinde ve İşsizler Derneğinde görev almıştır.
Evli dört çocuk babası olan Ahmet Şahin, Fransızca bilmektedir.







.  
Son Eklenen Haberler