SON DAKİKA

Şuhut AK Parti İlçe Başkan Adayı: Ahmet Çelikkanat

1 Aralık 2014, Pazartesi 20:42

     


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, kongre süreciyle ilgili geçtiğimiz günlerde 12 ilçe başkan adayını açıklamıştı. Düzenlediği basın toplantısı ile 5 ilçenin adayını da kamuoyuyla paylaşan Yurdunuseven, kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başkan yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Sabri Çetingül ve Ahmet Yeşilırmak ile parti binasında yaptığı toplantıda 5 ilçenin kongre adaylarını açıkladı. AK Parti Genel Merkezi ile yapılan çalışmalar neticesinde isimleri titizlikle belirlediklerini aktaran Yurdunuseven, Başmakçı da 30 Kasım Pazar günü Ramazan Bozbaş, Sultandağı’nda 13 Aralık Cumartesi günü Metin Kumcu, Sinanpaşa’da 14 Aralık Pazar günü Ünal Karadağ, Şuhut’ta 14 Aralık Pazar günü Ahmet Çelikkanat ve İhsaniye ilçesinde 20 Aralık Cumartesi günü Lütfullah Çelik ile yola devam edeceklerini söyledi.

 

KONGRELERİMİZ ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞİYOR

Emirdağ ve Bayat ilçelerinde şölen havasında kongreler gerçekleştirdiklerini ifade eden Yurdunuseven, Genel Merkezin talimatıyla İscehisar, Çobanlar ve Bolvadin ilçelerimizde birlik ve beraberliği sağlamak adına kongrelerimizi erteleme kararı aldıklarını bildirdi. 



.



.  
Son Eklenen Haberler