SON DAKİKA

Başkan Bozkurt Ankara Ziyaretinden Müjdelerle Döndü

15 Kasım 2014, Cumartesi 10:44

     


Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez Ankara çıkarması yaptı. Başkent Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bozkurt, TOKİ ve BOTAŞ’la yaptıkları görüşmelerin çok olumlu ve verimli bir havada geçtiğini kaydetti.

 

BAŞKAN BOZKURT, ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ 

Ankara ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Bozkurt, TOKİ’ye gerçekleştirdikleri ziyarette TOKİ 2.Etapın yapımı için gerekli ön hazırlıkların tamamlandığını kaydederek ilçe halkımıza müjdeyle geldi. Başkan Bozkurt açıklamasında, “Yıllarca kendi evinin hayalini kuran hemşehrilerimiz için yaptığımız çalışmalar ve girişimler neticesinde TOKİ 2.Etap ilçemize yapılacak. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde Ziraat Bankası Şuhut şubesinde açılacak olan hesaba 2+1 için 4.000, 3+1 için 6.000 Tl  yatıran hemşehrilerimiz ev sahibi olacak” dedi. Başkan Bozkurt, TOKİ konutları için 1.etaptan daha fazla talep olduğunu kaydederek gelen taleplerin hepsini karşılamak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Bozkurt, ilçemize gelen yatırımlarda Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nunda büyük destek ve çabalarının olduğunu kaydederek  Hemşehrimiz Bakan Eroğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

BOZKURT “DOĞALGAZLA ALAKALI ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Başkent Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyarette ikinci durak olarak belirlenen BOTAŞ Genel Müdürlüğünde BOTAŞ Genel Müdür Yardımcı Nedim Özyol’la ilçemize doğalgazın ne zaman geleceği konusunda gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili olarak bilgiler veren Başkan Bozkurt,  Doğalgaz iletim hattının 2017 yılında ilçemize geleceğini belirtti. Bozkurt, bu konudaki plan ve proje çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydederek Afyonkarahisar yetkili bölge firması Afyongaz’ında ilçe merkezinde Doğalgazın dağıtımı ile ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüğünü konuyla ilgili olarak Şuhut Belediyesinden ilgili bilgi ve donelerin Afyongaz firması tarafından alındığını kaydetti. Başkan Bozkurt ve Kaymakam Görükmez’in  Başkent Ankara’ya gerçekleştirdikleri çıkarmada ikiliye Orman ve Su İşleri Bakan Danışmanı Hemşehrimiz Mehmet Şenbabaoğlu eşlik etti.



.



.  
Son Eklenen Haberler