SON DAKİKA

ÇELİKKANAT YENİ BAŞKAN

16 Aralık 2014, Salı 12:19

     


Şuhut ilçesi 5. Olağan Kongresi belediye düğün salonunda yapıldı. Ahmet ÇELİKKANAT ve ekibi tek liste ile girdikleri kongreden ilçe başkanı seçildi. 

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

BAŞIMIZ HİÇ ÖNE EĞİLMEDİ

Sinanpaşa ilçesinin ardından Şuhut ilçesi 5. Olağan Kongresi belediye düğün salonunda yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak gerçekleştirirken, divan üyeliklerini İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Çetingül, Ahmet Keser, Hüseyin Menteş ve Rabiye Heptaş yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını eski ilçe başkanı Hasan Uğur gerçekleştirdi. Görev süresi boyunca yoğun bir dönem geçirdiklerini dile getiren eski başkan Uğur, kırmadan, dökmeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Uğur, “Yoğun bir dönem geçirdik. Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi, referandumlar, genel seçimler, üye çalışmaları, siyaset akademileri, sandık kurulları, haftalık yönetim kurulu toplantıları, ilçe danışma toplantıları, il danışma toplantıları, sosyal çalışmalar gibi birçok çalışma yaptık. Her anımız halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yoğur bir tempo içerisinde geçti. Tatlı bir yorgunluk var. Mutluyum ve huzurluyum. Çünkü göreve geldiğimden beri teşkilatımla birlikte hep başardık. AK Parti oylarını her girdiği seçimde yükselterek başarıya ulaştık. Başımız hiç öne eğilmedi” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Şuhut İlçe Başkan adayı Ahmet Çelikkanat, bu bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Çelikkanat, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Siyaset bizler için her zaman bir bayrak yanışı olmuştur. Bizler bugün değerli ilçe başkanımızdan alacağımız bayrağı daha da ileriye taşımak daha güzel bir noktaya getirmek için elimizden geleni bu güne kadar yaptığımız gibi bu günden sonrada gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle önce ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hizmet etmek gayesiyle birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışacağız. AK Parti’nin duruşuna yakışır bir üslupla ötekileştirmeden herkesi kucaklayan bir anlayışla kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev almış tüm arkadaşlarımızla omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu dava yolunda yürüyeceğiz.”
 
ŞUHUT’UN YENİ BAŞKANI ÇELİKKANAT OLDU
İlçe Başkan adayı Çelikkanat’ın konuşmasının ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Milletvekili Halil Ürün’de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Şuhut eski ilçe başkanı Hasan Uğur’a Ürün ve Yurdunuseven tarafından teşekkür belgesi verildi. Kongre faaliyet ve gelir gider raporlarının okunmasıyla devam etti. Daha sonra Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve bakanların kongreye gönderdiği mesajlar okundu. Şölen havasında gerçekleşen kongre delegelerin oylarını kullanmasıyla sona erdi.  Kongreye tek liste halinde giren Ahmet Çelikkanat üyelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi.

 

Şuhut AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Listesi

İlçe Başkanı AHMET ÇELİKKANAT
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi HARUN KARAKAYA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İBRAHİM ŞENBABA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi AHMET YILDIRIM
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi AHMET AKMANSOY
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İHSAN BALI
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi UMUT EROĞLU
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ZÜBEYİR ULUÇAY
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi BİLAL ÇİFTÇİ
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İRFAN ÖNCÜL
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi BARIŞ ARIÇELİK
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi SÜLEYMAN BEYAZIT KILINÇKAYA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi GÜLTEKİN ÖZDEMİR
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi HÜSEYİN AKALIN
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi CEZMİ YENER
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi METİN ÇULFA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi MAHMUT AKKAYA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi NURETTİN ÇALIŞKAN
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi SAİT ÖRENKAYA
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN DÖNMEZ


.



 
Son Eklenen Haberler