SON DAKİKA

RECEP BOZKURT ; BORÇ ÖDEDİK

21 Mart 2014, Cuma 17:29

     

bozkurt Yerel seçim çalışmalarına devam eden Afyonkarahisar'ın AK Partili Şuhut İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Bozkurt, ilçedeki canlı hayvan ve sebze pazarını ziyaret ederek, seçimlerde kendisine destek istedi. AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şuhut Canlı Hayvan Pazarı ve sebze pazarında vatandaşlarla buluşan Recep Bozkurt'a ziyaretlerinde kalabalık bir grup eşlik etti. Bozkurt, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, geçen 5 yıl boyunca durmadan ve yorulmadan hizmet ettiklerini belirterek "Belediyemizin birçok resmi kurum ve kuruluşa, esnafa borçları vardı. Belediyeyi devraldığımızda bütçemizin tamamına yakın miktarda borcu varken şuan borcumuz bütçemizin yüzde 30 civarına indirdik. Biz sadece borç ödemek için gelmedik. Biz borç ödemeye değil hizmet etmeye geldik. Ancak daha önceki dönemlerden kalan borçlar yüzünden belediyemiz sıkıntılı bir durumda idi biz hem hizmet ürettik hem de borç ödedik" dedi.  

"43 TRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK"

 

Bozkurt, açıklamasında Şuhut Belediyesi'nin en ciddi borcunun Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olduğunu bu borcunda önceki dönemlerden kalan bir borç olduğunu hatırlattı. Bozkurt, kendi döneminde Şuhut'a 43 trilyonluk yatırım yapıldığını ve 7 trilyonlukta borç ödendiğinin altını çizdi. Göreve geldiğinde belediye borçlarını ödemek için büyük bir seferberlik yaptıklarını ve 7 trilyon borç ödediklerini anlatan Bozkurt, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu ödemenin içerisindeki 1.5 trilyonluk kısım ise Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçtur. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren belediyemizin bir metrekare yerini satmadan 43 trilyonluk yatırım yaptığımız gibi önceki dönemlerden kalan 7 trilyonluk borcu da ödedik. Sosyal Güvenlik Kurumuna kalan borcu da önümüzdeki dönemde ödeyeceğiz."

 

Bozkurt yapılan yatırımların ortada olduğunu, bu yatırımların hepsinin belediyenin kendi kaynakları ile yapıldığını belirterek bu yatırımların yapılması için belediyeye ait hiçbir gayrimenkulün satılmadığını da söyledi

   


.



.  
Son Eklenen Haberler