SON DAKİKA

Başkan Karakaya'dan tebrik

27 Eylül 2014, Cumartesi 15:34

     


AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollu Başkanı olarak  göreve gelen Abdurrahim  Boynukalın'ı tebrik etti.

Başkan Karakaya, yaptığı yazılı basın açıklamasında  göreve yeni gelen AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın'a yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti'de makamların değil, davanın önemli olduğunu kaydeden Karakaya, "Bu sebeple yaklaşık 3 yıldır partimize ve milletimize hizmet eden ve görevi devreden genel başkanımız Zafer Çubukçu'ya bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden, başarılardan, partimize ve muazzez davamıza katmış olduğu değer ve vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Karakaya, göreve gelen Boynukalın'ın genel başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphelerinin olmadığını, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve AK Parti çatısı altında bulunan herkesin devraldığı bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterdiğini belirtti.

 

Abdurrahim Boynukalın kimdir?

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'na 25 Eylül 2014 tarihinde yapılan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında alınan kararla Abdurrahim Boynukalın atandı. 15 Eylül 1987 doğumlu Boynukalın, Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Ardından yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Boynukalın, ikinci mastır programını City University of London'da medya iletişim bölümünde yaptı. Abdurrahim Boynukalın, aynı zamanda Yeni Şafak Gazetesi'nde yazılarına devam ediyor. Yaklaşık iki yıl süreyle Kırklareli Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışan Boynukalın, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmekte ve evli.



.



.  
Son Eklenen Haberler