SON DAKİKA

A Milliler G.Kore'yi konuk ediyor

9 Şubat 2011, Çarşamba 11:34

     

A Milli Takım bugün aramızda tarihi ve kültürel dostluk bağları bulunan Güney Kore'yi Trabzon'da ağırlıyor.

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım bugün özel maçta Güney Kore ile karşılaşacak. Trabzon Avni Aker Stadı'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boika yönetecek.

2 galibiyet, 2 mağlubiyetle üçüncü sırada bulunduğu grupta en kötü ihtimalle ikinciliği amaçlayan Ay-Yıldızlılar, 29 Mart'ta oynayacakları Avusturya karşılaşmasının da bir anlamda provasını yapacaklar.

Amsterdam'da Hollanda'ya 1-0 kaybettiğimiz mücadelede yeni isimlerden kurulu bir takıma sahada yer veren teknik direktör Guus Hiddink'in aynı şekilde tüm futbolculara şans tanıyıp, kafasındaki 11'in iskeletini oluşturmayı düşündüğü öğrenildi.

İki ülke arasında varolan tarihi ve kültürel dostluk bağları bugünkü karşılaşmaya ayrı anlamlar katıyor. 2002 Dünya Kupası'ndaki üçüncülük-dördüncülük maçı öncesi ve sonrasında yaşanan Fair-Play görüntüleri hafızalara kazınmıştı. Aynı zamanda bu kupada Uzakdoğu ekibini çalıştıran Guus Hiddink, eski takımına karşı Türkiye'nin başında sahaya çıkacak.

Birlikte gidip, dönüyorlar

THY'nin özel uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a giden A Milli Takım ile Güney Kore Milli Takımı oyuncuları, Atatürk Havalimanı CIP Salonu'na aynı anda gelerek, uçağa geçti. Hiddink ile Ay-Yıldızlı oyuncuların, Güney Kore kafilesi ile samimi tavırları dikkat çekti. Türkiye ve G.Kore maçtan sonra da aynı uçakla İstanbul'a dönecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

TÜRKİYE: Volkan Gökhan Serdar Servet Hakan Hamit Selçuk Emre Burak Umut
Engin

Teknik Direktör: Guus Hiddink

GÜNEY KORE: Sung-Ryong Du-Ri Hyo-Jin Jung-Soo Jeong-Ho Chung-Yong Ja-Cheol Sung-Yueng Sung-Kuk Dong-Won Chu-Young

Teknik Direktör: Cho Kwang-Rae

Stat: Avni Aker
Hakem:  Sergii Boika
Saat: 20.00
Yayın: KanalD-Ntv







 
Son Eklenen Haberler