SON DAKİKA

Kocaman'in Denizli'nin rekoruna göz dikti

9 Şubat 2011, Çarşamba 11:34

     

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, gözünü Mustafa Denizli'nin rekoruna dikti.

Sezona kötü bir başlangıç yapan, ancak ikinci yarıda çıkışa geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, gözünü Mustafa Denizli'nin rekoruna dikti.

İkinci yarıya 3'te 3 yaparak başlayan Sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman, bu performansıyla son 10 sezonda Fenerbahçe'de bunu yapabilen tek isim olan Christoph Daum'un başarısını egale etmiş oldu.

Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor'un 4 puan önünde şampiyon olduğu 2003-04 sezonunun ikinci yarısında ilk 3 maçtan galibiyetle ayrılmış, sahasında oynadığı 4. maçta ise Diyarbakırspor'la 2-2 berabere kalmıştı.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN MUHTEŞEM SERİ

Fenerbahçe tarihinin en iyi ikinci yarı başlangıçlarından birine ise teknik direktör Mustafa Denizli imza attı.

Tecrübeli teknik adam, Sarı-lacivertli ekibi şampiyon yaptığı 2000-01 sezonunun ikinci yarısında ilk 7 maçı kazanmış, ilk puan kaybını ise 25. haftada Sarı Kanaryaların 10 kişi kaldığı maçta deplasmandaki 1-1'lik Rizespor karşılaşmasında yaşamıştı.

Fenerbahçe, ikinci tamamladığı 1991-92 sezonunda da Çek teknik adam Jozef Venglos yönetiminde ikinci yarının ilk 7 maçını kazanma başarısını göstermişti.

KOCAMAN'I ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR

Mustafa Denizli ve Jozef Venglos'un başarısına ortak olmayı hedefleyen Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ı bu hedef doğrultusunda zorlu maçlar bekliyor. Zira, önümüzdeki hafta Kadıköy'de Kayserispor'u konuk edecek Sarı-lacivertliler, bir sonraki hafta ise Fi-Yapı İnönü Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ın konuğu olacak. Fenerbahçe'nin bu iki maçı da kayıpsız atlatması halinde Aykut Kocaman'ın rekora ortak olması için Sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarını da kazanması gerekecek.

ÜST ÜSTE KAZANMA REKORU BEŞİKTAŞ'TA

Bu arada lig tarihinde üst üste en fazla maç kazanma rekoru Beşiktaş'a ait. Siyah-beyazlılar, 1959-60 sezonunda 10. ile 22. haftalar arasında üst üste 13 maç kazanırken, bu rekora şimdiye kadar ulaşan takım çıkmadı.


.



 
Son Eklenen Haberler