SON DAKİKA

Masterler buluşuyor

9 Ekim 2014, Perşembe 14:49

     


Afyonkarahisar’da futbol alanında birlik olan Afyonkarahisar Masterleri, Afyonkarahisar Zafer Masterleri, Afyonkarahisar Şeker Masterleri, Şuhut Masterleri, Bolvadin Masterleri ve Sinanpaşa Masterleri bir ilke imza atarak Afyon tarihinde ilk defa bir araya gelecek

13-16 Ekim 2014 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası dolayısı ile düzenlenecek olan Masterler Futbol Turnuvası Fikstür çekimi gerçekleşti. Afyonkara-hisar Masterleri, Afyonkara-hisar Zafer Masterleri, Afyonkarahisar Şeker Masterleri, Şuhut Masterleri, Bolvadin Masterleri ve Sinanpaşa Masterleri’nin Afyonkarahisar tarihinde ilk defa bir araya geleceği Amatör Spor Haftası Pazartesi günü gerçekleşecek. Turnuva Afyonkarahisar Zafer Masterleri ve Şuhut Masterleri karşılaşması ile başlayacak. 16 Ekim Perşembe günü final oynanması planlanan turnuva ilk defa bu 6 takımı bir araya getirecek. 
AMATÖR SPOR 
HAFTASINDA 
U-13’LER DE VAR 
Afyonkarahisar’da gerçekleşecek olan Amatör Spor Haftası etkinliklerinde U-13 Ligi müsabakaları da yer alacak. 1967 Afyon Gençlikspor, Arena Gençlikspor, Demirspor ve AFJET Afyonspor takımlarının oluşturduğu U-13 Ligi karşılaşmaları 3 maçla sona erecek. (Kocatepe Gazetesi)



.



.  
Son Eklenen Haberler