SON DAKİKA

“SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN TÜM AFYON EROĞLU’NU DESTEKLEMELİ”

11 Temmuz 2017, Salı 15:25

     


İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile Baro Başkanı Turgay Şahin, ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarda Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu hakkındaki destek düşüncelerini dile getirdiler.

 

Sayın Eroğlu, Özel İdare’ye büyük katkılar vermiştir diyen İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, “Kıymetli Bakanımız, Özel İdaremizin bütün yatırım taleplerini yerine getirmiştir. Yer altı sulama kuyuları için 100 milyon lira kaynak ayırmış, bunun 60-65 milyon lirası kullanılmıştır. Sayın Eroğlu sayesinde 250 bin dekarlık alanda yer altı sulama işi gerçekleştirilmiştir” dedi.

İGM Başkanı Sel, Bakan Eroğlu kanalizasyon konusunda da önemli katkısı olduğunu bildirdi. Başkan Sel, Köylerimiz Sayın Bakanımızın desteği sayesinde kanalizasyon derdinden kurtuldu. Değerli Bakanımız Çevre ve Orman Bakanı iken 10 milyon lira gibi önemli bir kaynak ayırdı. Bunun yanında nereye orman istesek, nereye ağaç dikilmesini talep etsek anında yerine getirmiştir. Bütün şehitlerimiz için orman kurulmuştur. Sayın Bakanımız köprü konusunda da önemli yardımlar yapmış, taşkın koruma dahil 1350 köprünün yapımını gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

 

Sayın Eroğlu, Özel İdare’ye büyük katkılar vermiştir diyen İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İçinde vatan millet aşkı bulunan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Eroğlu’nun su konusunda dünyada ayrı bir değer olduğunu söyledi “Kıymetli Bakanımızın gölet sulama kanalı ve barajlar konusundaki başarısını dünya biliyor. Bugün suyla ilgili yatırımlar deyince dünyada ilk akla gelen isim Veysel Eroğlu’dur. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

 
Afyon Baro Başkanı Turgay Şahin :SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN TÜM AFYON EROĞLU’NU DESTEKLEMELİ
Afyon Baro Başkanı Turgay Şahin, bir şehrin bakana sahip olmasının önemli avantajları olduğunu söyledi.

10 yıldır bakanlık yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun sadece Afyon’a değil, ülkenin dört bir yanına önemli yatırımları gerçekleştirdiğini söyleyen Baro Başkanı Şahin, “Sayın Bakanımız, özellikle suyla ilgili yatırımlar konusunda dünyada sayılı birkaç kişiden biridir. Kendisi su konusunda ayrı bir otoritedir, uzmandır, en tecrübelidir” dedi.

Afyon’un uzun yıllardır Bakanlı bir şehir olarak anıldığını hatırlatan Baro Başkanı Şahin, “Maliye ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı yapan Sayın İsmet Attila, Sağlık Bakanlığı yapan Dr. İbrahim Özsoy, Bayındırlık Bakanlığı yapan Sayın Abdülkadir Akcan ilimiz için büyük hizmetler vermiştir. Son 10 yıldır da Çevre ve Orman Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevlerinde bulunan Sayın Eroğlu önemli yatırımların gelmesinde en önemli faktör olmuştur. Sayın Bakanımız olmasaydı, bildiğimiz gördüğümüz yatırımların gelmesi biraz zor olurdu. 10 yıldır milyarlarca liralık yatırımlar gelmiş, insanlarımızın hizmetine sunulmuştur” diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun toplumun tüm kesimleri tarafından takdir edildiğini hatırlatan Baro Başkanı Şahin, “Değerli Bakanımızın çalışmaları partili partisiz tüm insanlarımız tarafından beğenilmiştir. Özellikle insanoğlu için en kıymetli su konusunda ayrı bir değerdir. Dünyada Sayın Eroğlu gibi konusunda engin tecrübesi olan birkaç kişi olduğunu sanıyorum” dedi.
Baro Başkanı Turgay Şahin, sözlerinin sonunda Bakanımız Sayın Eroğlu’nu dün olduğu gibi bugün de yürekten destekliyoruz dedi ve ekledi. Ülkemizin ve bölgemizin Sayın Eroğlu’na çok ihtiyacı vardır.

 







.  
Son Eklenen Haberler