15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ GECESİ PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’NUN EVİNE GELEN FETÖCÜLERİN ARACININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

12 Temmuz 2017, Çarşamba 16:51

     


Ülkemizin son 14 yılda elde ettiği kazanımları ve milletin iradesini ortadan kaldırmayı hedefleyen ve tarihimizin en kanlı girişimi olan, 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin yapıldığı gece Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun evine onu yakalamak için gelen Fetöcü hainlerin aracının görüntüleri ortaya çıktı.

 

15 Temmuz gecesi saat 23.40’ta Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun oturduğu evin sokağına gelen bir araçtan inen şahıs zile basarak bir müddet bekliyor, etrafı gözetliyor. Bir müddet sonra ise askerler geliyor fakat daha geride durdukları için kameranın görüş açısına girmiyorlar. Askerler de evde kimsenin olmadığına kanaat getirince oradan ayrılıyorlar.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu daha önce yaptığı açıklamalarda 15 Temmuz gecesinde darbe girişimi başlamadan 1 saat önce ertesi gün Başbakan başkanlığında yapılacak Ekonomi Kurulu Toplantısına katılmak üzere Atatürk Havalimanı’na geldiğini söylemişti.

 

Prof. Dr. Eroğlu ifadelerinde sivil bir araçla havaalanından ayrıldığını 21.15 gibi ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kapatırlarken oradan geçtiğini ve eve gitmediğini belirtmişti. Daha önceki ifadelerinde saat 22.30 civarında evdeki ailesine de evi terk etmelerini söylediğini belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir aracın evine geldiğini kimseyi bulamayınca kızı ve damadının evine de gittiklerini ve ‘Açın kapıyı’ diye bağırdıklarını ancak komşularının ‘burada kimse yok’ demeleri üzerine, kimsenin olmadığını anlayınca geri döndüklerini dile getirmişti.

 
 


.



.  
Son Eklenen Haberler