'Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimiz sayesinde ilelebet payidar olacak'

11 Temmuz 2017, Salı 16:36

     


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Elvanköy Mezarlığı'ndaki anma etkinliğine katıldı.

Bakan Eroğlu, mezarlıkta 10 kahramanın yattığını belirterek, "Bugün burada şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa onlar sayesinde, onlar bu vatan, bu millet, bu devlet için canlarını seve seve feda ettiler. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu.

Şehitliğin, peygamberlikten sonra en yüce makam olduğunu dile getiren Eroğlu, şehitlerin adlarını tek tek sayarak rahmet diledi.

 

Şehit aileleri ve yakınlarına da sabır temennisinde bulunan Veysel Eroğlu, "Cenabı Allah, bayrağımızın bu topraklarda ilelebet dalgalanmasını nasip etsin. Türkiye Cumhuriyeti bu şehitlerimiz ve kahramanlar sayesinde ilelebet payidar olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 

 

15 Temmuz'un birinci yılının yaklaştığına işaret eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Milletimizin kahramanlığıyla gurur duyuyorum. 15 Temmuz'da alçak, hain ve belki tarihimizdeki en kanlı, en hain terör örgütüne karşı 80 milyon vatandaşımız dimdik ayakta durdu ve vatanını korudu. Maazallah bu alçak FETÖ terör örgütü muvaffak olsaydı, maksat ülkeyi işgal ettirmek, ülkeyi parçalamak, bölmekti ama kahraman milletimiz buna müsaade etmedi. 15 Temmuz'da bu vatan için, bu bayrak için şehit olanlar var. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz."



.



 
Son Eklenen Haberler